Co-Creating with God

Ignite Your Light & Business with the Power of Connection
Suppekur? Pas Lige På Med Suppekuren!

by
web site

Send Feedback to Jakob Hagelskjaer
Print
About Author
Report Problem
Tweet This

Share on Facebook Pin it
Suppekuren består mest af alt af vand, med lidt smag i!

Din krop består af ca 70 percent vand, så det er fint med masser af vand. Det der ikke er godt for dit vægttab er at din krop har brug for proteiner, vitaminer, mineraler , fibre, ja , den har brug for 114 forskellige næringsstoffer.

Når du kun drikker vand eller suppe, sulter du din krop og du vil primært tabe muskelmasse, som er den masse der forbrænder 6 gange flere kalorier end din fedtmasse gør.

Så ved at du prøver at tabe dig med en suppekur, ødelægger du din krops naturlige forbrænding, og du er dårligere stillet efter du har tabt dig 5 eller 8 kilo, fordi det er den forkerte masse du taber.

Derudover er det ekstremt usundt, og du kunne egentlig ligeså godt bare drikke vand fra morgen til aften.

Når du skal tabe dig, skal du være opmærksom på at din krop får alle de næringsstoffer den har brug for hver dag, og færre kalorier end den forbrænder.

Det der er så svært i en sund slankekur er netop dette.

At skære ned på mængden af maden, uden at skære ned på mængden af vitaminer, mineraler, fibre og specielt proteiner.

Proteiner styrker din magre kropsmasse, så du får en højere naturlig forbrænding efterhånden som du taber dig fedtmasse og overskydende væske.

En suppekur, giver dig ingen næring, ingen proteiner, og er derfor decideret usundt for din krop, og muskelmassen bliver gradvist mindre. Du kan sagtens tabe dig 10 kilo muskelmasse på en måned, med supperkuren, men det er din fedtmasse der skal ned under 25 percent, og det er din muskelmasse der skal holde din forbrænding oppe, så vær opmærksom på at din slankekur er baseret på at styrke din magre kropsmasse, reducere mængden af kalorier, så din krop begynder at forbrænde din fedtmasse.

Så taber du dig naturligt! Og din krop bliver mere harmonisk, din vægt går samme vej efterhånden som din fedtmasse bliver mindre, og dine cm´er bliver mindre, dette gør at du går ned i tøjstørrelse.

besøg min blog for at få mere viden om suppekur og andre kure

My name is Jakob Hagelskjaer, and I am a personal wellness Coach, I love to help people lose weight the right way, and keep it off for the rest of the life

Please scroll down to leave a comment below...

Contact the Author

Jakob Hagelskjaer

jakob@sundslankekur.com
Jakob Hagelskjaer's web site

awesome commentsThis article has been viewed 673 time(s).

 

 Be featured on our site and connect with other Christ-centered entrepreneurs.
Click here for details.