"Sms upoznavanje i caskanje"
by trent mcdonald
Stop Trading Hours for Dollars
Elem, sigurno je da se parovi bolje priblizavaju ukoliko koriste isti jezik, ali to nikako ne znaci da nastojite da se predstavljate lažno.

Nastojite da se držite razgovor koje devojku kobka a da ne izgledate kao njena drugarica! Sa druge strane, suzdržite se od delova o kojima bi sa svojim drugarima govorili do ujutru, a pretpostavljate da nju najverovatnije i ne intersuju baš mnogo.


Tacka broj 8 - Ne uzvisujte sebi iznos
To je jedna od najvecih ispala prilikom upoznavanja. Nikako iznositi najbolje stvari o sebi odmah, mnogo efikasnije je da malo imate i za drugi dan. Bicete opušteni i malo znatizeljni.


Nemojte se pokazivati kao idealan decko. Niste na intervju za biznis, svakako. Ona ce vec formirati misljenje koji su joj potrebni na osnovu govora koji vodite.


Poza broj 7 - Smisao za humor
Svi prizeljkuju dobru zabavu, ako je ukusna. Ispitajte je detaljno pre nego što pocnete da se zajebavate na njen racun.

Koju god zenu da upitate šta traži kod decka, kao prvi od resenja sve ce navesti smisao za zabavu. Jednostavno je. Ukoliko umete da je zadrzite u smehu to umanjuje tenziju i to zasigurno znaci da je iskljucila iz glave misao da ste opiceniludak.

Contact the Author

none

trent mcdonald

Site: http://none

Is This Your Article? Do You Need To Edit or Remove It?

You may do either from within your account. Login here.

Once logged in, go to Edit, Articles on the menu. It will show you a list of your articles and give you the option of editing or removing them. 

If you want us to remove all your articles and your entire account for you, there is a $15 removal fee. Email service@pwgroup.com and tell us:

  • what you'd like to remove,
  • your name and email as it appears on the account
  • A link to at least one of your articles or your profile.
  • Include your Paypal email address and we will send you a Paypal invoice.
upoznavanje

Related Articles