"Ženka rotvajlera oštenila 18 kuca "
by Ivica
Stop Trading Hours for Dollars
Kada je 4 godine stara zenka Rotvajlera Teri otisla u kotilicu njena vlasnica je znala da ce to biti duga noc. Ali, kada je pocela da se koti, nije prestajala sve dok nije okotila svih 18. Oborila je prethodni rekord od 13 ku?i?a i duplirala je prosek od osam ili devet psica po okotu u Britaniji.

Na zalost jedno je rodjeno mrtvo a drugo je uginulo nakon 2 dana. Medjutim preostalih 16 su sasvim dobro i vec su duplirali svoju tezinu.

Nakon devet dana, još uvek nisu otvorili oci, ali vec piju mleko na svakih sat vremena.

10 zenki i 6 muskih mladunacadi su sada pod budnim okom vlasnice Nikolete Moris jer je pomoc potrebna iscrpljenoj majci.

Ona je shvatila da je Teri ogromna ali nije mogla da veruje sta se desava kada je Teri pocela koti jedno po jedno stene. Nikolet je rekla da je Teri bila absolutno ogromna pre nego je pocela sa kotenjem, ali da nije ni sanjala da ?e ih izaci toliko. Jednostavno su izlazili jedno za drugim. Jos niko nije cuo da rotvajler moze da ima ovoliki broj mladuncadi, a sigurno je da je rekord oboren u Britaniji.

Srecom, bavila sam se konjima pre i kada se jedno stene zaglavilo znala sam sta treba uraditi i izvuci ga vani.... Posetite nas i procitajte vise o svemu.

Contact the Author

i am the owher of the site http://my-doggy.com

Ivica

submit@mydogy.org
Site: http://mojpas.rs

Is This Your Article? Do You Need To Edit or Remove It?

You may do either from within your account. Login here.

Once logged in, go to Edit, Articles on the menu. It will show you a list of your articles and give you the option of editing or removing them. 

If you want us to remove all your articles and your entire account for you, there is a $15 removal fee. Email service@pwgroup.com and tell us:

  • what you'd like to remove,
  • your name and email as it appears on the account
  • A link to at least one of your articles or your profile.
  • Include your Paypal email address and we will send you a Paypal invoice.
pas, prodaja pasa, kupovina pasa

Related Articles