Co-Creating with God

Ignite Your Light & Business with the Power of Connection
Ženka rotvajlera oštenila 18 kuca

by Ivica
web site

Send Feedback to Ivica
Print
About Author
Report Problem
Tweet This

Share on Facebook Pin it
Kada je 4 godine stara zenka Rotvajlera Teri otisla u kotilicu njena vlasnica je znala da ce to biti duga noc. Ali, kada je pocela da se koti, nije prestajala sve dok nije okotila svih 18. Oborila je prethodni rekord od 13 ku?i?a i duplirala je prosek od osam ili devet psica po okotu u Britaniji.

Na zalost jedno je rodjeno mrtvo a drugo je uginulo nakon 2 dana. Medjutim preostalih 16 su sasvim dobro i vec su duplirali svoju tezinu.

Nakon devet dana, još uvek nisu otvorili oci, ali vec piju mleko na svakih sat vremena.

10 zenki i 6 muskih mladunacadi su sada pod budnim okom vlasnice Nikolete Moris jer je pomoc potrebna iscrpljenoj majci.

Ona je shvatila da je Teri ogromna ali nije mogla da veruje sta se desava kada je Teri pocela koti jedno po jedno stene. Nikolet je rekla da je Teri bila absolutno ogromna pre nego je pocela sa kotenjem, ali da nije ni sanjala da ?e ih izaci toliko. Jednostavno su izlazili jedno za drugim. Jos niko nije cuo da rotvajler moze da ima ovoliki broj mladuncadi, a sigurno je da je rekord oboren u Britaniji.

Srecom, bavila sam se konjima pre i kada se jedno stene zaglavilo znala sam sta treba uraditi i izvuci ga vani.... Posetite nas i procitajte vise o svemu.

Tražite nešto O Psima? Na sajtu Moj Pas - Sve o Psima možete naci sve što vas interesuje. Znate li da je Prodaja Pasa postala lakša? Proverite...

Please scroll down to leave a comment below...

Contact the Author

Ivica

submit@mydogy.org
Ivica's web site

awesome commentsThis article has been viewed 4896 time(s).

 

 Be featured on our site and connect with other Christ-centered entrepreneurs.
Click here for details.